Szerintem túl különböző az elementális érdeklődésünk ahhoz, hogy egy csapatban legyünk.
Hát igen, Avenger
, Zso
, Tiko
, te
, én
, valuka meg nemtudom, de talán
?
Még ha összejönnénk is egy csapatba, akkor sem hiszem, hogy mindenki a maximumot ki tudná hozni magából, pl most Zso az egyetlen magyar general, de szerintem jobban jár ha engem nem draftol le, nem hiszem, hogy túl jó
paklikat tudnék kitalálni... Játszani az már más, ha ki van találva a deck és begyakoroljuk, akkor szerintem bármelyikünk bármit tud játszani, na de előbb vagy ki kell találni egy fasza új paklit, vagy optimalizálni kell a meglévőket, szerintem én ebben nem vagyok kompetens, ami a
ot illeti
A shardokról meg, szerintem nem lesznek, de ha lesznek is szerintem csak ezért ne hagyd ki Csabi. Annyira nem szörnyűek már, én úgy vettem észre. Persze mégtöbb purify Death ellen, de hát mit lehet tenni..
A shardokkal nem az a bajom hogy OP vagy nem, hanem hogy igazságtalan. Ha valaki gründol akkor van neki mindenből 6, ha valaki nem hajlandó/nem akar/nincs ideje/nem tud gründolni akkor meg nincs, és folyamatosan ki fog kapni (mert azért egy jó pakliban a shardok nagyon erősek a többi laphoz képest). És a Shardok nem olyanok mint a nymphek, hogy max 1-2 van egy pakliban, azt még el lehet viselni, de ha valaki shardokat játszik, akkor 6ot fog.
Ilyen értelemben a nymphek is igazságalanok, de mivel kevés van belőlük és annak is egy jó része tournament/league win (ami teljesen jogos jutalom a playernek, úgymond "megérdemli", hogy játszhassa), ezért én sokkal inkább elnézem. De a shardok mennyisége kizárólag a gründolástól függ. (a többi rare is ilyen, kivéve hogy az a sok eltelt idő meg az AI3 meg a T50 miatt mindenkinek megvan)
Szóval ha shardok lesznek akkor én nem, de nem azért mert nekem nincsenek meg, hanem mert igazságtalannak tartom.